Syscom AS personvernerklæring


Personvernerklæringen beskriver hvordan Syscom samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Syscom, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegering omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

 

Behandling av personopplysninger på www.syscomworld.com
Webredaktøren har det daglige ansvaret for Syscom sine behandlinger av personopplysninger på syscomworld.com med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev eller deltagelse på arrangementer eller web-seminarer. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Domeneshop er Syscom sin driftsleverandør for www.syscomworld.com og insights.syscomworld.com.

E-post sendes til kunder som aktivt gir sitt samtykke til å motta informasjon fra Syscom. Utsendelse gjøres fra ekstern part og behandling reguleres gjennom inngått databehandleravtale.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Syscom AS og Domeneshop som har tilgang til opplysningene som samles inn. Databehandleravtale mellom Syscom og Domeneshop regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

 

Syscom AS – Informasjonskapsler
Når du besøker nettstedet www.syscomworld.com registrerer vi noe informasjon om ditt besøk med en såkalt cookie. På norsk: en informasjonskapsel. Dette er en liten fil som lagres i nettleseren på enheten du bruker.

Informasjonskapselen er ikke skadelig. Den inneholder verken virus eller programmer. Det den gjør, er å lagre informasjon fra nettstedet vårt, for eksempel om når du besøkte oss sist eller data du har skrevet inn i et registreringsskjema på www.syscomworld.com

Informasjon som samles inn på www.syscomworld.com vil ikke bli delt eller solgt og vil kun bli brukt til å analysere brukeratferd for å forbedre nettstedet vårt.

Dette er informasjonskapslene vi bruker:

  • Google Analytics – Vi bruker Google Analytics for å analysere brukeratferd på nettsidene våre. Programmet samler opplysninger om hvilke sider som blir mest lest, hva besøkende søker etter på www.syscomworld.com m.m. Informasjonen kan ikke spores tilbake til deg. Vi bruker opplysningene til å forbedre og videreutvikle nettsiden vår.
  • Google Tag Manager – Dette er et analyseprogram som håndterer andre tagger og script, som Google Analytics. Informasjonen som lagres er ikke sporbar tilbake til deg. Den benyttes til fortløpende justeringer og tilpasninger slik at vi kan gjøre opplevelsen på www.syscomworld.com best mulig for våre brukere.
  • Google AdWords – Vi bruker analyseverktøyene Google Analytics og Google AdWords på vårt nettsted. Dette er et verktøy som benyttes til vår kundeanalyse, -statistikk og -undersøkelser. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Syscom til andre aktører. Les mer om leverandørens behandling av personopplysninger her: https://cloud.google.com/terms/data-processing-terms

 

Brukerstøtte
Leder for Syscom brukerstøtte har ansvaret for brukerstøttesystemet. Syscom benytter Pureservice til registrering og behandling av supporthenvendelser fra våre kunder. I vår supportportal har hver enkelt virksomhet tilgang til sine egne opplysninger og kan følge status og saksgang, samt bidra med supplerende informasjon. Opplysningene knyttes til virksomheten som sådan og er ikke personopplysninger i personopplysningslovens forstand.

 

Kundeoppfølging
Syscom benytter et CRM-system for kundeoppfølging som driftes og vedlikeholdes internt.

Systemet brukes for å følge opp aktive kundeforhold mellom en virksomhet og Syscom. Dette er opplysninger som navn, telefonnummer, e-postadresse og annen relevant informasjon som er nødvendig for å følge opp aktive og historiske kundeforhold.

 

E-post og telefon
Syscom benytter e-post og telefon i det daglige arbeidet til vedlikehold av eksisterende kundeforhold og til å utarbeide nye kundeforhold. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutvekslinger registreres i kundeoppfølgingssystem eller benyttes i oppfyllelse av inngåtte avtaler og prosjekter.

Syscoms medarbeidere benytter for øvrig e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

 

Liste over seminardeltagere
Når du melder deg på web-seminarer lagres informasjon til praktisk bruk for gjennomføring av seminaret i form av utsendelse av informasjon i forkant og etterkant. Listene kan også benyttes til utsendelse av informasjon og reklame i etterkant.

 

Rettigheter
Alle som spør har rett til grunnleggende informasjon om behandling av personopplysninger i en virksomhet etter personvernforordningen. Syscom har gitt denne informasjonen i denne erklæringen og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i et av Syscom sine systemer har de rettigheter som gjelder etter offentlige forordninger.

 

Kontaktinformasjon
E-post: [email protected]
Telefon: 23 20 51 00
Postadresse: Sørkedalsveien 6, 0330 Oslo